Eladó családi ház Szigetszentmiklós 53 500 000 Ft

Leírás


Lakás áron kertesház! Szigetszentmiklós központjában, csendes aszfaltos utcában egy 100nm lakótérrel rendelkező, részben felújított állapotú, három szobás családiház 697 nm telekkel most kedvező áron eladó.

Az eredeti ház falazata vályog téglából készült 40-es falvastagsággal, majd később a 80-as években ehhez hozzáépítettek téglából.  Az "L" alakú épület két szárnyát egy hangulatos terasz köti össze, amely méretéből adódóan akár beépítésre is alkalmas lehet. Ez a terasz kellőképpen intim hangulatú, hiszen az utca felől a belátás korlátozott. A teraszról két bejárati ajtó is nyílik, ezáltal a lakás két generációssá is könnyen átalakítható.

A lakótér belső elrendezését tekintve jelenleg egy étkezős konyhát, egy tágas kamrát, két egymásból nyíló nagyszobát, egy különálló kisebb szobát és egy zuhanyzós fürdőszobát tartalmaz. A konyhában látható szép új konyhabútor a vételár részét képezi.

Az épület az elmúlt években lett felújítva, amikor az összes villanyvezeték, víz- és csatornavezeték cserélve lett. A bejárati ajtók cseréje tavaly valósult meg és ekkor lett a ház is körbe szigetelve. Az épület vályogtéglás részére gondosan kiválasztott légáteresztő szigetelés került, hogy a lakás kellemes páratartalmának megörzése céljából a vályogfal szellőzése biztosítva legyen. Az épület ablakai fából vannak, redőnnyel és szúnyoghálóval  felszereltek.

A fűtést gázkonvektorok, a melegvizet villanybojler biztosítja. Rezsi költsége takarékosnak mondható, hiszen az épület vastag falai és hőszigetelt nyílászárói bent tartják a meleget a fűtési időszak alatt. Nyáron viszont ezek a falak kellemes hűvöst biztosítanak, így klíma felszerelésére nincs is szükség.

A telek kellemes méretű és hatalmas előkerttel rendelkezik. Praktikussága abban rejlik, hogy az előkertben akár még egy ház vagy üzlet is felépíthető. Tavaly készült el a kerítés is, igényes gondozásmentes anyagból.

A környék rendezett, a szomszédok barátságosak. Közelben bevásárlási lehetőség, óvoda és iskola is gyalog elérhető. Buszmegálló kb. 5 perc távolságra található, amivel Csepel felé könnyen eljuthatunk.

Jogilag rendezett, hitelezhető ingatlan. Hitel ügyintézéssel és jogi képviselettel segítjük az értékesítés folyamatát, kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal.

 

Ára: 53.500.000 Ft

 

Ha hirdetésem felkeltette figyelmét és szeretné megtekinteni az ingatlant, akkor kérem keressen elérhetőségeimen...akár hétvégén is. A vásárláshoz jogi képviseletet, szakmai tanácsadást és hitel ügyintézést is biztosítunk. Ha eladó ingatlana van, akkor annak értékesítésében is állunk rendelkezésére.

 

Érdeklődni lehet: Czirják Györgyi 06-70-546-2913

Családi ház részletei

Ár: 53 500 000 Ft
Méret: 100 négyzetméter
Azonosító: 11277472
Irodai azonosító: 183500119
Telek: 697 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Konvektoros
Komfort fokozat: Összkomfort
Egész szobák: 3