Eladó családi ház Szigetszentmiklós 34 500 000 Ft

Leírás


Szigetszentmiklós Lakihegyen a Duna közelében csak készpénzes vevőknek eladó egy 2 szinten 67 m2-es önálló családi ház 950 m2-es telken.

Az ikersejt téglából épült házban előszoba, 3,5 szoba, konyha, spejz, zuhanyzós fürdőszoba wc-vel és egy garázs lett kialakítva pincével. Az udvar sok bokorral, fával teszi hűssé az ingatlan klímáját.A házba egy kis szélfogón át lépünk be, a közlekedőből jobbra nyílik a 6 m2-es konyha, amely 2 ablakával nagyon világos. Itt egy kis spejz könnyíti meg a tárolást.

A zuhanyzós fürdőszoba a wc-vel is ebből a helyiségből nyílik.

A bejárattól balra a földszinti szobába (14 m2) lépünk, érdekessége, hogy a lépcső alatti teret hozzányitották a szobához, így ez egy gardróbnak adhat helyet. Ebből a szobából egy 6 m2-es félszoba is megközelíthető.

A bejárattal szemben masszív falépcső vezet fel a tetőtérbe, itt egy nappaliból (nettó 18,5 br, 26 m2) az emeleti hálószobába (nettó 11,6 br.16,3 M3) jutunk. A nagyobbik tér akár leválasztható becsukható szobának, így egy kisebb család kényelmesen elfér a házban.A ház korábbi tulajdonosai elkezdték bővíteni a házat, 1 nagy szoba főfalai megépítésre kerültek a mostani félszoba folytatásaként, de ez nem lett befejezve. Bontandó vagy tovább építendő.Az autóval a házzal egy tető alatt lévő garázsban parkolhatunk, itt rengeteg tárolóhely kínálkozik és a pince is innen közelíthető meg. A kerítés és az épület között még legalább 1 autó parkolhat.A ház fűtését gázkonvektorok, melegvízellátását villanybojler oldja meg. Nyílászárói műanyagok.

A víz fúrt kútról nyerhető, emésztőbe gyűjtik a szennyvizet.

Az udvar mérete alkalmat ad kertészkedésre, kellemes árnyas pihenőhelyek kialakítására.Az ingatlan közel van bkk és Volán buszjáratok megállójához, bevásárló központ, Auchan, Bauhaus, Aldi, óvoda, orvosi rendelő, az M0 autópálya percek alatt elérhető.Az ingatlan tehermentes, rövid idő alatt költözhető!

Az ingatlan paraméterei a tulajdonos információin alapulnak.Irányár: 34.500.000 Ft

Családi ház részletei

Ár: 34 500 000 Ft
Méret: 67 négyzetméter
Azonosító: 11366305
Irodai azonosító: 183500127
Telek: 950 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Konvektoros
Komfort fokozat: Összkomfort
Egész szobák: 3
Fél szobák: 1