Eladó családi ház Szigetszentmiklós 123 900 000 Ft

Leírás


Szigetszentmiklóson az Oázis Wellness Fürdő közelében eladó egy két lakóházas családi ingatlan 851nm nagyságú, két utcára nyíló telekkel. Egy háromszintes ( 290nm lakótér ) és egy egyszintes ( 66nm lakótér ) tégla családiház, valamint egy téglából épült garázs ( 24nm ) található a telken.

A háromszintes családiház szuterén szintje 110nm alapterületű, jelenleg lakásként van használatbavéve, de üzleti engedéllyel rendelkezik, így válalkozás céljára is remekül használható. 

A felette lévő lakótér 180nm nagyságú, belső kétszintes, 3 hálószoba, 1 étkező, 2 nappali, 2 konyha, 2 fürdőszoba helységekből álló, rusztikus hangulatú, tágas terekkel rendelkező otthon. Gyönyörű, tölgyfából készült lépcső vezet fel az emeletre, ahol jelenleg 2 hálószoba, 1 nappali, 1 fürdőszoba és 1 konyha található, így ez a lakótér akár két generáció együttélésére is alkalmas lehet.  

A földszinten található nappaliból nyílik a lakás be- és kijárata, ami egy lépcsős teraszról közelíthető meg. Ennek a terasznak egy része beépítésre került, jelenleg télikertként, pihenő szobaként funkcionál. 

Az egész ház fűtése gázkazánról működik, de van egy vegyestüzelésű kazán is másodlagos fűtésként. A melegvizet villanybojler biztosítja mindhárom szinten.

A telken található másik épület egy 60nm-es téglaház, amiben 1 hálószoba, 1 nappali, előtér, étkezős konyha, kamra és fürdőszoba helyiségek lettek kialakítva. Fiatalos hangulatú lakás, tágas terekkel. Itt a fűtést és a melegvizet is villanycirkó biztosítja. Ez a házikó a hátsó utcából is kényelmesen megközelíthető. Jelenleg is innen van a bejárata és autóbeállási lehetősége.

Található még a telken egy 24nm nagyságú garázs és egy 15nm nagyságú fából készült szaletli is.

Ez a családi ingatlan nagyon kedvező adottságokkal rendelkezik, hiszen a két ház két külön utcából közelíthető meg, így akár összeköltözőknek, de akár albélettel foglalkozó befektetőknek is ideális lehet.

Ha bővebb infót szeretne kapni ezzel a kivételes lehetőséggel kapcsolatban, akkor keressen bizalommal.

 

Irányára: 123.900.000 Ft

 

A Kertvárosi Ingatlan Stúdió komplett szolgáltatással segíti a kertesház kereső ügyfeleket. Ingyenes szakmai tanácsadással, hitel ügyintézéssel és jogi képviselettel állunk vásárlóink rendelkezésére. Ha eladó ingatlana van, akkor is keressen bizalommal, használja ki rugalmas feltételeinket.

Családi ház részletei

Ár: 123 900 000 Ft
Méret: 290 négyzetméter
Azonosító: 11262940
Irodai azonosító: 183500114
Telek: 851 négyzetméter
Ingatlan állapota:
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Központi
Komfort fokozat: Dupla komfort
Egész szobák: 5