Eladó családi ház Budapest XXI. ker 47 500 000 Ft

Leírás


Csepel egyik legforgalmasabb útján eladó egy 511nm nagyságú saroktelken található 167nm alapterületű ingatlan, amelynek egyik fele lakóházként másik fele vendéglátó helyként működött. Mindkettő külön bejáratról közelíthető meg. Jelenleg üresen áll és felújítandó állapotban várja új tulajdonosát, aki meglátja benne a potenciális lehetőségeket.

Az épület a 70-es években épült téglából. Nagypolgári stílusú, 320cm belmagasságú, nagy ablakokkal és magas tetővel rendelkező ingatlan. Az épület falai 40cm vastagságúak, kívülről vakoltak és az üzlet felől színezettek. Tetőszerkezete stabil és cseréppel fedett. Minden közmű az ingatlanban megtalálható.

Az épület üzleti része közvetlen az utcafrontról nyílik. Jelenleg egy nagy vendégtérből, vizesblokkból, konyhából, több tárolóhelységből, irodából és egy nagy raktárból áll. A raktárhoz hátsó bejárat kapcsódik, így az áruszállítás könnyen megoldható. Az üzlet előtt kerthelység lett kialakítva, ami kerítéssel védett saját telken helyezkedik el.

Az épület lakóház része erősen felújítandó állapotban van. Elrendezését tekintve három szoba, étkezős konyha, fürdőszoba, előszoba és kamra található benne. Bejárata az udvar felől nyílik, ahol egy intim kert kialakítására van lehetőség. Az ingatlan kerítése újszerű, tolókapuval felszerelt, kényelmes beállást biztosít telken belűl akár több autó számára is.

Ajánlom ezt az ingatlant családi vállalkozásban gondolkodó vásárlóknak, ingatlan befektetőknek, vendéglátósoknak vagy egyéb üzleti ingatlan keresőknek is egyaránt.

 

Jelenlegi ára: 47.500.000 Ft

 

A Kertvárosi Ingatlan Stúdió komplett szolgáltatással segíti az ingatlant kereső ügyfeleket. Ingyenes szakmai tanácsadással, hitel ügyintézéssel és jogi képviselettel állunk vásárlóink rendelkezésére. Ha eladó ingatlana van, akkor is keressen bizalommal, használja ki rugalmas feltételeinket.

 

Családi ház részletei

Ár: 47 500 000 Ft
Méret: 167 négyzetméter
Azonosító: 11352328
Irodai azonosító: 183500124
Telek: 511 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Konvektoros
Komfort fokozat: Dupla komfort
Egész szobák: 5